2 ΒΙΛΛΕΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ (κωδ. Π-314)

στοιχεία ακινήτου

Κωδικός
Π-314
Τύπος
2 ΒΙΛΛΕΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
Εμβαδόν
4.427m2
Τιμή
2.800.000,00€
Περιοχή
ΛΙΟΝΙΣΚΑΡΙ ΠΟΡΤΟ ΟΖΙΑΣ (ΓΑΙΟΣ ΠΑΞΟΙ) ΓΑΙΟΣ ΠΑΞΟΙ
Δωμάτια
6Δ.2Σ.2Κ.6Λ.WC
Όροφος
-
Ανελκυστ.
-
Θέρμανση
ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ & ΤΖΑΚΙ & A/C
Έτος κατ.
2013
Πάρκινγκ
Ναι
Αποθήκη
Ναι
Αποθήκη υπογείου
Ναι
Τζάκι
Ναι
Γωνιακό
Ναι
Διαμπερές
Ναι

περιγραφή ακινήτου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ:
Δύο συνεχόμενες αυτοτελείς κατοικίες πολυτελούς κατασκευής (έτους 2013) σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 4.426,79, μ2 σε δεσπόζουσα θέση πάνω από το Πόρτο Οζιά με εξαιρετική πανοραμική θέα στον κόλπο Μογγονήσι, Αντιπάξους και Ιόνιο πέλαγος, σε απόσταση 5΄ από τις κοντινότερες παραλίες για μπάνιο.
Κάθε κατοικία είναι αυτόνομη, με δική της ιδιωτική πισίνα 53,39 μ2 με Jacuzzi και δική της υδατοδεξαμενή (στέρνα) 105 μ3 περίπου, χώρο οικοπέδου αποκλειστικής χρήσης (που περιλαμβάνει κήπο, χώρο πάρκιγκ, πλακόστρωτες αυλές με σκιαζόμενους χώρους καθιστικού και φαγητού, εγκατάσταση Bbq). Οι χώροι οικοπέδων κάθε σπιτιού διαχωρίζονται πλήρως μεταξύ τους με πέτρινο τοίχο στον οποίο όμως υπάρχει ένα ενδιάμεσο πορτάκι που παρέχει την δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ τους, εφόσον οι ιδιοκτήτες το επιθυμούν.
Η κάθε κατοικία είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη έτοιμη για λειτουργία. Διαθέτει αυτόνομη εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης, κλιματιστικές μονάδες σε όλους τους χώρους, ανεμιστήρες οροφής στα υπνοδωμάτια και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με ηλεκτρικές συσκευές (πλυντήριο πιάτων και ρούχων, ψυγειο-καταψύκτη, κεραμικές εστίες, φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων, όλα μάρκας Siemens & Neff, μικροσυσκευές και μαγειρικά σκεύη.
Κάθε κατοικία έχει άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ (σήμα ΕΟΤ) ως επιπλωμένη τουριστική έπαυλη.
ΚΑΤΟΙΚΙΑ Α
Συνολική επιφάνεια 138,81 μ2 (συν 22,15 μ2 χωριστός χώρος αποθήκης και μηχανολογικού εξοπλισμού).
Ισόγειο 79,40 μ2.
Περιλαμβάνει:
• Ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι. Δύο μεγάλες μπαλκονόπορτες στην πρόσοψη οδηγούν στο εξωτερικό πλακόστρωτο με χώρο καθιστικού και φαγητού στεγασμένους με πέργολες που ανοιγοκλείνουν με τηλεχειρισμό και εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα, χώρο Bbq, πισίνα και εξωτερικό ντους.
• Ενιαίο χώρο κουζίνας και τραπεζαρίας με παράθυρο και μπαλκονόπορτα στην πρόσοψη με εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα.
• Υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια και εντοιχιζόμενη ντουλάπα. Το υπνοδωμάτιο αυτό έχει φεγγίτη.
• Λουτρό με ευρύχωρη καμπίνα ντους με συρόμενα κρύσταλλα και μαρμάρινο πάγκο νιπτήρα.
• Διάδρομο / χώλ με εντοιχιζόμενες ντουλάπες λινοθήκες και πλυντήριο ρούχων
• Μικρό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σκάλα προς τον 1ο όροφο.
• Εσωτερικό κλιμακοστάσιο προς τον 1ο όροφο.
Όροφος 59,41 μ2
Περιλαμβάνει:
• Υπνοδωμάτιο (master bedroom) με διπλό κρεβάτι king size, εντοιχιζόμενη ντουλάπα και συνεχόμενο λουτρό με ευρύχωρη καμπίνα ντους με συρόμενα κρύσταλλα και μαρμάρινο πάγκο νιπτήρα. Έχει εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα από τα δύο παράθυρα στην πρόσοψη και την μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε πολύ μεγάλη βεράντα (ταράτσα) με καθιστικό και πανοραμική θέα προς τη θάλασσα.
• Υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια, εντοιχιζόμενες ντουλάπες και συνεχόμενο λουτρό με ευρύχωρη καμπίνα ντους με συρόμενα κρύσταλλα και μαρμάρινο πάγκο νιπτήρα. Έχει μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε πλαϊνή βεράντα και στον κήπο με θέα προς τη θάλασσα.
Ο περιβάλλων χώρος οικοπέδου που ανήκει αποκλειστικά στην κατοικία Α έχει εμβαδόν 2.034,67 μ2.
ΚΑΤΟΙΚΙΑ Β
Συνολική επιφάνεια 143,64 μ2 (συν 22,14 μ2 χωριστός χώρος αποθήκης και μηχανολογικού εξοπλισμού).
Ισόγειο- 99,42 μ2.
Περιλαμβάνει:
• Ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι, τραπεζαρίας και κουζίνας. Δύο μεγάλες μπαλκονόπορτες στην πρόσοψη οδηγούν στο εξωτερικό πλακόστρωτο με χώρο καθιστικού και φαγητού στεγασμένους με πέργολες που ανοιγοκλείνουν με τηλεχειρισμό και εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα, χώρο Bbq, πισίνα και εξωτερικό ντους.
• Υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια, εντοιχιζόμενες ντουλάπες και συνεχόμενο λουτρό με πολύ ευρύχωρη καμπίνα ντους με συρόμενα κρύσταλλα και μαρμάρινο πάγκο με 2 νιπτήρες. Έχει μπαλκονόπορτα στην πρόσοψη με εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα.
• Υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και συνεχόμενο λουτρό με καμπίνα ντους με ανοιγόμενη κρυστάλλινη πόρτα και μαρμάρινο πάγκο νιπτήρα. Το υπνοδωμάτιο αυτό έχει φεγγίτη.
• Αποθηκευτικούς χώρους με πλυντήριο ρούχων, εντοιχιζόμενη ντουλάπα – λινοθήκη κλπ. ντουλάπια.
• Λουτρό W.C.
• Εσωτερικό κλιμακοστάσιο προς τον 1ο όροφο.
.
Όροφος 44,22 μ2
Περιλαμβάνει:
• Υπνοδωμάτιο (master bedroom) με διπλό κρεβάτι king size, σαλονάκι, μεγάλη εντοιχιζόμενη ντουλάπα και συνεχόμενο λουτρό με ευρύχωρη καμπίνα ντους με συρόμενα κρύσταλλα και μαρμάρινο πάγκο νιπτήρα. Έχει εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα από το παράθυρο στην πρόσοψη και την μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε πολύ μεγάλη βεράντα (ταράτσα) με καθιστικό και πανοραμική θέα προς τη θάλασσα.
Ο περιβάλλων χώρος οικοπέδου που ανήκει αποκλειστικά στην κατοικία Β έχει εμβαδόν 1.763,06 μ2.
Τιμή πώλησης
Οι πιο πάνω περιγραφόμενες δύο κατοικίες και οικοπεδική έκταση πωλούνται ως ενιαίο ακίνητο με τιμή πώλησης 2.800.000 €.
________________________________________________________________________